ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк теж перейнявся смородом у Львові

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк сьогодні, 24 жовтня, під час селекторної наради дав доручення заступнику голови облдержадміністрації Івану Стефанишину заслухати членів спеціальної комісії щодо неприємного запаху, який виникає у Львові.

Михайло Цимбалюк наголосив, що із даного питання потрібно заслухати лікарів, екологів, представників Державної санітарно-епідеміологічної служби України у Львівській області, представників правоохоронних органів та Львівської міської ради.

«Спільно із усіма службами потрібно нарешті вирішити це важливе для львів’ян та гостей міста питання», – сказав голова Львівської облдержадміністрації.

 З приводу смороду, котрий час від час заполоняє різні райони Львова вже створювали спеціальну комісію в міській раді. Згідно з її висновками, до утворення неприємних запахів причетні кілька підприємств, які понаднормово скидають стоки в міську каналізацію. Водночас представники цих підприємств заперечують звинувачення, закидаючи міській владі те, що вона не облаштовує каналізаційні стоки належним чином.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *