ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче мати прямий вплив на міліцію та МНС

Львівський портал

|

Міський голова Львова Андрій Садовий, порівнюючи можливості мерів українських та американських міст, зазначив, що головна різниця лежить в площині повноважень.

«Кількість проблем у Львові і в Сіеттлі, напевне, однакова. Різниця може бути в якості надання послуг. Але робота мера Сіеттла є простішою, тому що нема заполітизованості. Друга річ, яка є дуже важливою, – це повноваження. Там мер має прямий вплив на міліцію, на МНС і на всі служби, тобто він приймає рішення. В українських містах інструментарій наведення порядку є в площині державних органів влади», – зазначив Андрій Садовий під час Форуму мерів «Де влада йде на зустріч людям», який відбувається сьогодні в нашому місті.

Нагадаємо, у сьогоднішньому Форумі мерів беруть участь: колишній мер міста Сіеттл (США) Грегорі Нікелс, міський голова Львова Андрій Садовий, мер Хмельницького Сергій Мельник, мер Черкас Сергій Одарич, мер Долини Володимир Гаразд, радник мера Вінниці Мирослав Кошелюк, голова економічного департаменту м.Славутич Віктор Шевченко, інші високі гості та представники громадськості.

Під час форуму присутні мають змогу ознайомитись із кращими практиками побудови взаємодії із громадою та по-новому оцінити значення співпраці органів місцевого самоврядування з громадськими об’єднаннями задля ефективного розвитку міст. Такий Форум – це унікальна нагода для мерів та представників громад різних міст поділитись дієвими механізмами вирішення актуальних проблем та спільно обговорити нові модулі співпраці.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *