ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського таксиста вбили із міліцейської зброї, – Москаль

Львівський портал

|

У Львові в автомобілі знайшли мертвого таксиста, якого начебто застрелили з міліцейської зброї. Таку інформацію оприлюднив колишній заступник міністра МВС Геннадій Москаль, інформує «Телеканал новин «24».

Він припускає, що саме цей випадок, а не продаж зброї у Харкові, змусив ще раз ретельно перевірити арсенали Львівського державного університету внутрішніх справ.

Такого масштабного розкрадання зброї в правоохоронних органах України ще не було. Львівський університет внутрішніх справ назавжди увійде в історію грандіозною злочинною оборудкою.

З кожним днем, число зброї, що пропала, збільшується. Постійно зростає й кількість підозрюваних. Проте колеги затриманих заявляють, що міліція лише шукає цапів відбувайлів. А от люди не лише і Львові, але й у всій Україні з острахом чекають, де ж “випливе” вкрадена зброя, або, що гірше, пролунають її залпи.

 Як повідомляв «Львівський портал», у Львові на вулиці Мазепи виявили автівку, на задньому сидінні якої знаходився труп чоловіка, віком приблизно 50 років.

Авто простояло у дворі більше двох тижнів, аж поки труп не почав розкладатися. Правоохоронці вбивство чоловіка не коментують. З неофіційних джерел відомо, що убитий працював таксистом. За словами його колег, авто завжди стояло біля готелю «Львів». За словами самих таксистів, убитий був здоровим чоловіком, у минулому займався боксом.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *