ОСТАННІ НОВИНИ

На рішення по квартплаті буде реакція прокуратури, обіцяє Пайонкевич

Львівський портал

|

Щодо скасування тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій має бути висновок правоохоронних органів, заявила начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила Г. Пайонкевич, така ухвала суперечить нормам чинного законодавства і місто чекає висновків правоохоронних органів.

 «Рішення виконавчого комітету було прийняте відповідно до Постанови Кабінету міністрів та закону про житлово-комунальні послуги. Для прийняття будь-якого рішення щодо встановлення тарифу потрібен тривалий термін. До часу, поки такий тариф буде прийнятий,  у Львові не буде тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій. Завтра буде відповідне реагування прокуратури і будуть подальші дії згідно з чинним законодавством», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Учора депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про скасування рішення виконавчого комітету від 31.05.2011 № 561 (зі змінами)», якою скасували  тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення у м. Львові. Відповідно, діятиме тариф «нуль».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *