ОСТАННІ НОВИНИ

Бродський заборонить торгівлю ліками через інтернет

Львівський портал

|

Торгівлю ліками через Інтернет заборонять. Про це Урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський написав у своєму блозі.

«Протягом року наш Комітет працював над законопроектом «Про внутрішню торгівлю», і, зокрема, над питанням легалізації інтернет-торгівлі», – вважає Бродський.

«Найбільша проблема торгівлі через Інтернет, власне, і полягає в так званих сайтах-одноденках, через які «зливається» купа непотребу і фальсифікату. В результаті такого псевдо-бізнесу, відсутності гарантій та будь-якої відповідальності страждають легальні інтернет-магазини, які сплачують усі податки, продають якісну продукцію, але врешті-решт не можуть протистояти недобросовісній конкуренції», – написав Бродський.

Також урядовий уповноважений заявив: «Варто зазначити, що в законопроекті ми також прописали норму, якою заборонили інтернет-торгівлю ліками. Це не означає, що ліцензована аптека не може мати в Інтернеті власного каталогу, в якому будуть представлені всі ліки, і що ви не зможете замовити їх доставку. В жодному разі. Але ви повинні знати, в якій аптеці ви зробили замовлення і хто до вас приїде, повинні бути гарантії.

Я вважаю, що норми роботи повинні бути прописані і для інтернет-магазинів, оскільки коли ви замовляєте маленьке цуценятко, а вам привозять ведмедя, то це неправильно. І коли із вами в житті таке трапляється, ви зовсім по-іншому починаєте дивитися на проблему і на захист малого бізнесу».

 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *