ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» запрошує покупців на розіграш призів

Львівський портал

|

Розіграш призів серед покупців Торгово-розважального комплексу «Південний», які здійснили свої покупки 15-16 жовтня під час святкування 15-річчя комплексу, відбудеться 22 жовтня о 14 годині на Європейській площі. Про це повідомляє прес-центр ТРК “Південний”.

Серед подарунків покупцям «Південного»: абонемент у СПА-центр «Три стихії», романтичні вечері на двох у ресторанах «Гуцульський двір» та «Старе місто», ювелірні вироби від магазину-салону „Геліос”, косметичні набори, безліч корисних презентів, одяг, аксесуари, а також знижки і картки постійних клієнтів бутиків комплексу. Для діточок також заготовані подарунки – безкоштовні абонементи на відвідування Дитячого пізнавально-розважального центру «Веселка», центру дитячого розвитку BabyClub та школи Helen Doron Early English, а також іграшки та солодощі.

Торгово-розважальний комплекс «Південний» закликає усіх покупців, які протягом 15-16 жовтня 2011 року, зробили покупку, заповнили спеціальні анкетки та кинули їх у скриньку, прийти на розіграш призів. Явка на розіграш є обовязковою, обрана ведучим розіграшу призів анкетка вважатиметься недійсною, якщо її власник не буде присутнім під час заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *