Львівські регіонали закликають міліцію належно реагувати на провокаторів-свободівців

Львівський портал

|

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук переконаний, що якби правоохоронні органи дали належну оцінку весняним провокаціям 9 травня та подіям, які відбувалися під час візиту президента України Віктора Януковича на Львівщину, скандальної історії із перейменуванням вулиці Миру у селі Райлів не було б. Про це Ігор Грещук заявив під час брифінгу для журналістів, повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

«За фактом провокацій навесні під час візиту Президента було порушено ряд  кримінальних справ, четверо правоохоронців потрапили до лікарні, один працівник міліції і досі перебуває на лікарняному ліжку. Окрім цього, 10 депутатів Львівської обласної ради від «Свободи» проходили по кримінальних справах, відкритих після подій 9 травня у Львові. Однак покарання так ніхто і не поніс. Натомість, ми маємо продовження історії. Депутат Стрийської райради, представник ВО «Свобода» Мар`ян Берездецький, котрий був активним учасником провокацій під час візиту Віктора Януковича на Львівщину, нині знову провокує. Саме він став ініціатором перейменування вулиці Миру на вулицю Воїнів батальйону «Нахтігаль» у селі Райлів Львівської області», – наголошує Ігор Грещук.

Голова  фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді переконаний, що це не остання «свободівська» провокація. Напередодні виборів їх стане більше.    

«Добре, що в історії з перейменуванням  вулиці Миру, місцеві мешканці вчасно розібралися у ситуації і повернули  стару назву. Однак, чи остання це ініціатива «свободівця» Берездецького, і до якого часу правоохоронці  Львівщини закриватимуть очі на такі політичні провокації?», – зазначає І.Грещук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *