ОСТАННІ НОВИНИ

«Міліцейський бєзпрєдел» «Свободі» лише на руку, вважає Грещук

Львівський портал

|

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук закликав своїх колег у сесійній залі не займатися політичним блюзнірством, піднімаючи лише ті теми, які вигідні депутатській більшості. Про це він заявив після того, як були оголошені результати тимчасової комісії щодо розслідування справи нападу на депутата Ірину Фаріон у селі Нагуєвичі, інформує прес-служба ЛОО Партії регіонів.

«Міліцейський бєзпредєл» вигідний депутатам від ВО «Свободи», багато з яких мають кримінальне минуле. Адже у той час, коли ми нині слухаємо про напад на Ірину Фаріон під час урочистостей з нагоди 155-ї річниці з дня народження Івана Франка, події, які мали місце кілька місяців тому, ретельно замовчуються. Маю на увазі кримінальні справи щодо подій 9 травня 2011 року у м. Львові, де фігурувало десять депутатів від ВО «Свобода». Однак ніхто із них покарання за безлади так і не поніс. Нині ці кримінальні справи і досі не доведені до кінця», – наголошує І. Грещук.

За його словами, саме події 9 травня у Львові правоохоронні органи мали б віднести до першочергових у розслідуванні, а не робити «розбір польотів» щодо примарного нападу на Фаріон.

Нагадаємо, як повідомив 18 жовтня на сесії голова Львівської облради Олег Панькевич, до обласної ради надійшов лист з приводу  нападу на Ірину Фаріон за підписом начальника ГУ МВСУ у Львівській області  Богдана Щура.

А саме, як зачитав Панькевич, за прорахунки в забезпеченні охорони громадського порядку начальника Дрогобицького РВ та його заступника притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Заступнику начальника міліції Львівщини Михайлу Курочці оголошено сувору догану за відсутність належного контролю за охороною громадського порядку під час проведення заходів з нагоди 155-ї річниці від дня народження Івана Франка.

Також, як повідомив головний міліціонер Львівщини, проведено заняття з особовим складом міліції з метою недопущення  непорозумінь та подальшого сприяння депутатам у виконанні їх депутатських повноважень.

«Складається  враження, що депутати Львівської обласної ради він ВО «Свобода» вказують нашим міліціянтам, що правильно, а що ні», – переконаний І.Грещук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *