ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині проведуть укріплення берегів Дністра за 30 млн грн.

Львівський портал

|

ДП «Львівська обласна дирекція з протипаводкового захисту» за результатами тендерів 14 жовтня уклала угоди на роботи, пов’язані з протипаводковими заходами загальною вартістю 30,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлі здійснено за неконкурентною процедурою “у одного учасника”, що в обґрунтуванні пояснено терміновою потребою в роботах.

Австрійське ТОВ «МТД Холдінг ГмбХ» в особі представництва «МТД Холдінг ГмбХ» за 7,81 млн грн. здійснить другу та третю чергу робіт по акумуляції паводкового стоку на правобережній заплаві річки Дністер біля села Чайковичі Самбірського району. “Територія села Чайковичі Самбірського району періодично зазнає негативного впливу (затоплення, розмивів берегів) від вод річки Дністер”, – вказано в обґрунтуванні закупівлі.

В документі також зазначено, що безконкурсну процедуру використано з метою недопущення знищення майна жителів села Чайковичі та завдання шкоди сільськогосподарським угіддям та природним ресурсам даної місцевості.

Київське ТОВ «Укртрансстрой ЛТД» за 22,24 млн грн. виконає регулюючі та берегоукріплюючі роботи на річці Стрий для захисту від затоплення сіл: Кути, Миртюки, Гірне Стрийського району. «Укртрансстрой ЛТД» засновано киянкою Тетяною Лісніченко та тією ж австрійською компанією «МТД Холдінг ГМБХ».

В обґрунтуванні процедури закупівлі зазначено, що під реальною загрозою пошкодження перебуває автомобільна дорога міжнародного значення М 06 Київ-Чоп, що може призвести до призупинення ружу по ній транспортних потоків та негативно вплинути на проведення фінальної частини XІV чемпіонату Європи з футболу «УЄФА Євро 2012».

«Наші гроші»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *