ОСТАННІ НОВИНИ

Парламент займеться спрощенцями та пільговиками

Львівський портал

|

Верховна Рада на засіданні у четвер, 20 жовтня, розгляне в другому читанні законопроекти про зміни Податкового кодексу в частині оподаткування спрощенців (№ 8521), про гарантії держави щодо виконання судових рішень (9127) і в першому читанні – проект державного бюджету на 2012 рік ( 9000). Про це йдеться в порядку денному парламенту.

Почати засідання депутати планують з розгляду змін до Податкового кодексу, потім перейдуть до законопроекту, яким пропонується збільшити чисельність суддів Верховного Суду з 20 до 48.

Після цього вони перейдуть до проекту про гарантії виконання рішень суду (прийнята в першому читанні редакція законопроекту уповноважує Кабінет міністрів встановлювати порядок і розмір компенсацій пільговикам).

В порядку денному також проект загальнодержавної програми «Питна вода України» до 2020 року, законопроект про підвищення пенсії членам родин  загиблих військових і законопроект про морські порти.

Крім цього, парламент прийме рішення щодо проекту змін держбюджету-2011, яким пропонується збільшити фінансування досліджень у сфері ядерного регулювання і по законопроекту про перенесення кінцевого терміну погашення заборгованості за енергоносії підприємствами ПЕК з 2013 на 2012.

Вечірнє засідання парламенту повністю присвятить проекту держбюджету-2012.

«Українські новини», Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *