ОСТАННІ НОВИНИ

У справі продажу зброї затримали 13 осіб

Львівський портал

|

13 осіб затримали правоохоронці в рамках розслідування справи про продаж вогнепальної зброї з Львівського державного університету внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами досудового слідства порушено кримінальні справи стосовно трьох службових осіб Львівського державного університету внутрішніх справ за ч.2 ст.262, ч.3 ст.364 КК України, а саме : заволодіння вогнепальною зброєю шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та умисного приховування службовими особами фактів нестачі зброї.
Також стосовно 10 осіб порушено кримінальні справи за ч.1.ст 263 КК України (зберігання, придбання, збут вогнепальної зброї). На даний час, усіх осіб стосовно, яких порушено кримінальні справи, затримані у порядку, передбаченому ст. 115 КПК України, за підозрою у вчиненні вказаних злочинів та до суду внесено подання про обрання останнім запобіжного заходу взяття під варту.
За результатами розгляду подань, двох осіб судом уже взято під варту, серед яких одна службова особа Львівського державного університету внутрішніх справ. Щодо ще одного підозрюваного слідчим обрано запобіжний захід підписку про невиїзд.

Варто зазначити, що слідчою групою під час розслідування вказаної кримінальної справи зроблено великий обсяг роботи. Зокрема, уже проведено 10 оглядів місць подій, 24 обшуки, 11 виїмок необхідної документації, допитано понад 40 свідків, призначено 30 експертиз та вилучено 31 одиницю викраденої вогнепальної та навчальної зброї, а також велику кількість різних бойових припасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *