ОСТАННІ НОВИНИ

Через заборгованість 38 будинків залишаються без тепла

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» через заборгованість за послуги з теплопостачання не подає тепло до 35 будинків, а ЛКП «Залізничнетеплоенерго» – до 3 будинків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми готові відновити подачу опалення у ці будинку будь-коли. Єдина умова – це кроки в напрямку погашення заборгованості. Якщо з боку власників цих будинків не буде жодної реакції і дій для порозуміння, доведеться звертатися в правоохоронній органи, щоб врегулювати ситуацію і відновити тепло в ці будинки», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Станом на 17 жовтня мешканці заборгували ЛКП «Залізничнетеплоенерго» 20,7 млн. грн, з них відомства – 4,8 млн грн.

Загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 97,6 млн. грн. З них борг бюджетних установ – 1,8 млн. грн., споживачів категорії інші – 4,8 млн. грн., борг населення – 91 млн. грн.

Адміністрації теплопостачальних підприємств звертаються до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України» та стабільне і надійне проходження опалювального сезону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *