ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться посвята учнів художнього ліцею

Львівський портал

|

В п’ятницю, 21 жовтня, у Львівському художньому ліцеї при Львівській національній академії мистецтв відбудеться посвята ліцеїстів, повідомляє прес-служба Львівської міськради. 20 учнів, які цього року вперше переступили поріг навчального закладу, будуть посвячені в ліцеїсти.

Розпочнеться свято о 12.30 год. в приміщені ліцею (вул. Хотинська, 6). У посвяті братимуть участь ліцеїсти, викладачі, а також ректорат Львівської національної академії мистецтв.

Посвяту проходитимуть ліцеїсти, яких цього року набрали у 8 клас (11 дітей), і ті, які приєдналися до навчання в старших класах. Окрім самої посвяти буде представлено виставку робіт ліцеїстів.

«Наш заклад зовсім молодий. Цього року в нас був тільки другий набір і така посвята стане першою. Однак ми надіємося, що це стане традицією, яка триватиме роки», – розповіла директор ліцею Оксана Смерека-Малик.

Посвяту вирішили провести в кінці першого семестру навчання, щоб ліцеїсти мали змогу познайомитися один з одним, звикнути до нового місця навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *