ОСТАННІ НОВИНИ

Вихованці дитячого львівського дитбудинку цілий день розважалися на ринку «Південному»

Львівський портал

|

30 вихованців дитбудинку №1 (вул. Таджицька, 2) у Львові цілий день розважалися у лабіринтах та казкових кімнатах центру «Веселка», що на території Торгово-розважального комплексу «Південний», а також безкоштовно відвідали на території комплексу виставку «Світ динозаврів» – наймасштабнішу в Європі колекцію з 60 експонатів динозаврів, відтворених у натуральну величину на основі останніх наукових досліджень. Сироти змогли безкоштовно порозважатися у свято Покрови в рамках 15-річчя ринку «Південного». Про це повідомляє прес-служба ТРК «Південний».

Проте на цьому сюрпризи для малечі від «Південного» не завершились: маленькі відвідувачі отримали безліч подарунків – одяг, іграшки і, звичайно, солодощі. Окрім цього, діткам влаштували смачний частунок у ресторані «Гуцульський двір».

Вихованці дитячого будинку таким несподіваним святом залишились задоволеними, адже зазвичай подарунки та сюрпризи від  небайдужих людей та організацій вони отримують напередодні Нового року.

Натомість в адміністрації Торгово-розважального комплексу «Південний» переконані, що у власний День народження набагато приємніше дарувати подарунки тим, хто їх щиро очікує, адже щасливі усмішки дітей – найкращий подарунок для «Південного».

Нагадаємо, 15 та 16 жовтня ТРК «Південний» відсвяткував своє 15-річчя. У рамках святкування відбулось безліч цікавих та пізнавальних заходів – козацькі забави, лицарські поєдинки та середньовічні атракції, «Містечко ремесел», конкурс на кращу живу скульптуру, виступи брейк-дансерів, танцювальні майстер-класи, виступи народних артистів України Михайла Мацялка та Марії Шалайкевич, а також заслуженого артиста України Зеновія Гучка, дитячі ігри, забави та безліч приємних сюрпризів. А студія «Магарич» розважала присутніх своїми жартами та цікавими конкурсами.

«Родзинкою» свята 15 жовтня стали модні покази під патронатом LvivFasionWeek, а 16 жовтня – Богатирські ігри за участю найсильніших людей святу Василя Вірастюка та Сергія Конюшка. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *