ОСТАННІ НОВИНИ

Могильов був у Львові у зв’язку із викраденням зброї

Львівський портал

|

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов особисто приїжджав до Львова розібратися у ситуації із викраденням зброї із Львівського університету внутрішніх справ МВС України. Про це під час ефіру на радіо «Львівська хвиля» сказав голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

“Це неподобство, яке я не пам’ятаю за всі часи Незалежності України. Дуже прикро, що це сталось саме у Львові і вдвічі прикро, що це сталось у вузі системи МВС, який є одним із найкращих в Україні”, – сказав Михайло Цимбалюк.

Голова Львівської ОДА наголосив, що перше, що сьогодні потрібно зробити – вилучити зброю, “яка була викрадена і продана, щоб вона десь, як кажуть фахівці, “не заворила”.

“Так, міністр Анатолій Могильов повернувся із закордонного відрядження і у неділю перебував у Львові. Його ця тема особисто турбує і я спілкувався із ним на цю тему. Після того для службових осіб повинно бути найсуворіше покарання. Попри це все добре, що робиться на Львівщині, це та пляма, від якої ми будемо відмиватись ще багато років”, – сказав Михайло Цимбалюк.

Голова ЛОДА додав, що ця справа перебуває на особистому контролі у керівництва держави.

Раніше УНН повідомляв, що прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти співробітника міліції Львівського державного університету внутрішніх справ, якого звинувачують у крадіжці понад 120 пістолетів Макарова, двох автоматів Калашникова, одного кулемета та шести гвинтівок з оптичним прицілом

УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *