ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада підтримала акцію “Україна проти Януковича”

Львівський портал

|

Сімдесят депутатів Львівської обласної ради підтримали звернення до українського народу, запропоноване фракцією політичної партії «Фронт змін», щодо збору підписів за відставку Президента України Віктора Януковича.

Голова фракції політичної партії «Фронт змін» Степан Кубів зауважив, що політика Януковича є антиукраїнською. «Він запустив руку до державного бюджету, на сотні мільйонів гривень збільшивши фінансування власного комфорту. У країні почалося масштабне будівництво і ремонт. Тільки не соціального житла, шкіл та лікарень, а державних дач і резиденцій. І сьогодні один день перебування Януковича на посаді президента обходиться державі приблизно в 170 тисяч доларів. Районній лікарні цих грошей вистачило б на цілий рік».

С. Кубів також зазначив, що влада зрозуміла, що довіра народу до неї катастрофічно падає. Замість повертати довіру реальними діями, влада почала саджати за грати опозицію. Це стало останньою краплею терпіння і «Фронт змін» оголосив про початок всеукраїнської акції «Україна проти Януковича!».

«Акція стартувала так стрімко, що регіональним осередкам спершу навіть бракувало листівок для збору підписів», – розповів Степан Кубів. 

«Якщо «Україна проти Януковича!», він має піти», – наголошується у зверненні.

Степан Кубів додав, що всі громадяни України можуть прийти до наметів та поставити підпис під зверненням. «В Україні буде так, як вирішать громадяни, а не ця купка людей», – наголосив Кубів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *