ОСТАННІ НОВИНИ

Вірменський квартал намалювали у 3D

Львівський портал

|

Цієї суботи, 22 жовтня, відбудеться презентація 3D моделі Вірменського кварталу Львова. Презентація відбудеться завдяки підтримці Святом вулиці Вірменської проекту Збудуй Львів у 3D, інформують організатори акції.

“Напевно, кожна така презентація повинна бути у форматі свята. І я закликаю долучатися до цього проекту підприємців і продемонструвати свою любов до міста”, – закликав Вардкес Арзуманян, співініціатор фестивалю.

“Це добре – продовжувати добрі справи, що покликані робити місто і країну кращою. Ми підтримуємо проект “Збудуй Львів у Google Earth” задля того, щоб Львів ставав дійсно відкритим для світу. Цей проект полегшить мільйонам користувачів Google Earth попереднє знайомство з містом та позитивно вплине на рішення приїхати до Львова”, – каже співініціатор “Свята вулиці Вірменської” Андрій Худо.

Презентація відбудеться 22 жовтня о 14:00 у пабі Mons Pius. А вже незабаром, після погодження модераторами, модель Вірменського кварталу стане доступною для користувачів Google Earth з цілого світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *