ОСТАННІ НОВИНИ

Освітяни пропонують продавати у МАФах книжки замість алкоголю

Львівський портал

|

В.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська пропонує продавати у МАФах більше книжок. Про це вона зазначила під час круглого столу у Львівській політехніці, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я пропоную, аби у більшості МАФів ми продавали книжки, а не алкоголь. Якщо ми будемо голосно заявляти «Стоп – алкоголь! Cтоп – тютюн!», наші діти не будуть отруюватись», – зазначила Катерина Гороховська.

Нагадаймо, сьогодні, 18 жовтня, у НУ «Львівська політехніка» відбувся круглий стіл на тему: «Містобудівне бачення та соціальні аспекти функціонування малих архітектурних форм у сфері роздрібної торгівлі т послуг у Львові» за участі представників виконавчих органів ЛМР, депутатів ЛМР, представників вищих навчальних закладів, шкіл, духовенства, ЗМІ.

У Львові за 9 місяців цього року у реанімаційне відділення міської дитячої лікарні з алкогольним отруєнням потрапило 26 дітей.

Крім того, четверо дітей перебуває на профілактичному обліку у Львівському обласному державному клінічному наркологічному диспансері. Ще двоє дітей перебуває на диспансерному обліку.

Україна посідає перше місце у світі за рівнем дитячого алкоголізму, відповідно до даних Всесвітньої організації охорони здоров’я.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *