ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій хоче знати, хто замовив проти нього фальшивку

Львівський портал

|

Перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій звернувся до СБУ з проханням виявити джерело походження неправдивої інформації, розповсюдженої  в інтернет-виданнях про буцімто угоду щодо продажу підприємства “Галсільліс” та звільнення його чинного директора. Про це він сказав з трибуни сесії Львівської облради.

 За словами першого заступника, достатньо уважного розгляду цього документа, щоби переконатися, що це фальшивка, зокрема, абсурдним пункт про обов`язкове звільнення чинного директора. “Та й взагалі, з юридичної точки зору це нікчемний документ” – заявив Колодій і додав, що дуже підозрілим виглядає те, що він вигулькнув напередодні звіту директора “Галсільлісу” та звіту тимчасової комісії облради на сьогоднішній сесії.

 Він вимагає від СБУ з`ясувати факт існування вказаної у тому документі американської фірми та особи, що буцім підписувала угоду. Також Колодій хоче знати організаторів цієї акції і вимагає притягнути їх до відповідальності.

 Голова Львівської облради Олег Панькевич зазначив, що він також звернеться до СБУ із проханням з`ясувати походження фальшивки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *