ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця тижня перекриють дах надбрамного корпусу Золочівського замку

Львівський портал

|

 До кінця тижня завершаться роботи зі встановлення залізобетонного перекриття даху надбрамного корпусу музею-заповідника «Золочівський замок», повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За  дорученням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка, Золочівською райдержадміністрацією  проведено перевірку ходу робіт з ремонту аварійного даху надбрамного корпусу музею-заповідника “Золочівський замок”. 

Станом на 17 жовтня 2011 року завершено демонтаж аварійних конструкцій даху, проводяться підготовчі роботи для влаштування залізобетонного перекриття приміщення. В роботі задіяно 15 осіб та 2 одиниці автомобільної техніки.

 Роботи проводять спеціалісти ТзОВ «Золочів Агробуд». У відповідності до розпорядження Золочівської райдержадміністрації  до неспеціалізованих робіт також залучаються громадяни, зареєстровані в районному центрі зайнятості, а також технічні та наукові працівники музею-заповідника «Золочівський замок». За сприятливих погодних умов до кінця тижня залізобетонне перекриття буде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *