ОСТАННІ НОВИНИ

Під час «Богатирських ігор» на «Південному» встановлено рекорди України та світу

Львівський портал

|

 Тисячі глядачів зібрали учора, 16 жовтня, на території Торгово-розважального комплексу «Південний» перші у Львові «Богатирські ігри» на чолі з найсильнішими людьми світу – Василем Вірастюком та Сергієм Конюшком. Стронгмени з’їхалися до Львова з нагоди святкування 15-річчя Торгово-розважального комплексу «Південний». Про це повідомили у прес-центрі ТРК «Південний».

Найсильніші чоловіки України провели на території «Південного» не лише показові богатирські виступи, але й успішно спробували встановити нові рекорди України та світу.

Зокрема, стронгмен Олеканадр Лашин, який важить близько 205 кілограмів, протягнув на відстань 20 метрів одинадцять зв’язаних між собою новеньких позашляховиків, наданих мультибрендовим автосалоном «РІК-АВТО». Цікаво, що до ваги автомобілів додалась також вага одинадцяти водіїв, які сиділи за кермом джипів, аби пригальмувати автомобілі у потрібний момент.

Натомість львівський богатир Володимир Рекша під час «Богатирських ігор» на «Південному» побив власний світовий рекорд, піднявши однією рукою вісім разів стокілограмову гантелю. Нагадаємо, під час вересневого Ярмарку спорту у Львові Володимир Рекша встановив світовий рекорд піднявши сто кілограмову гирю шість разів.

Подвиги богатирів не залишили байдужими львів’ян, які активно приймали участь у виступах, кантуючи 360-кілограмові колеса, піднімаючи 90-кілограмові колоди та носячи майже 100-кілограмові валізи. Відтак львів’яни підтвердили горде звання найсильніших людей України.

Після змагань відбулася автограф- та фотосесія богатирів з львів’янами. Традиційно найбільшою черга за автографом та спільним фото була до найсильнішого богатиря України та світу Василя Вірастюка.    

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *