ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура передала до суду справу про грабіжників автозаправок

Львівський портал

|

Прокуратурою Львівської області скеровано в суд кримінальну справу стосовно організованої злочинної групи з трьох осіб, які вчиняли озброєні напади на автозаправні станції на території Львівщини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчий відділ прокуратури Львівської області під час досудового слідства з’ясував, що злочинці, використовуючи вогнепальну зброю іноземного виробництва, рукавиці та шапки з прорізами для очей, протягом лютого – квітня 2011 року вчинили два озброєних напади на автозаправні станції у Львівській області. Вони заволоділи вирученими від реалізації пального коштами на загальну суму близько 75 тис. грн.

На даний час, кримінальну справу, за ст. ст. 187 ч. 4, 257, 263 ч. 1 КК України скеровано в суд для розгляду по суті. Обвинувачені перебувають під вартою. Державне обвинувачення по справі здійснюється прокуратурою Львівської області.

Зазначимо, що Кримінальним кодексом України за вчинення вказаних вище злочинів передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 15 років з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *