ОСТАННІ НОВИНИ

Винниківчани вже у найближчі дні отримають тепло

Львівський портал

|

Днями будинки-боржники у Винниках можуть нарешті отримати тепло до своїх помешкань. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

За його словами, вже сьогодні підприємство має підписати договори з відповідними структурами щодо реструктуризації боргу ЖЕКу міста Винник та подачі тепла цим будинкам.

«У зв’язку з тим, що у Винниках відбувається процес ліквідації ЖЕКу, у нас виникає питання з ким ми маємо підписати договір про подачу теплопостачання. Сьогодні зранку в мене була зустріч з мером Винник. До кінця дня має бути підписаний договір з реструктуризації боргу і буде визначено хто є боржник, який погашатиме борг. На сьогодні там створено дві структури: одна структура це «Добробут» – яка готує проект договору щодо постачання тепла для населення. Інша – правонаступник того боргу, який сплачуватиме його», – розповів С.Пакіж.

За його словами, без тепла на сьогодні залишається шість будинків міста Винник – вул. Кільцева, 2, 2а, 6, 7, 8, 10. Ці будинки отримають тепло, як тільки будуть підписані відповідні договори.

Нагадаємо, ЖЕК м. Винники заборгував перед «Львівтеплоенерго» 1 млн. 185 тис. грн.,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *