ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрити вул. Вернадського планують до 29 жовтня

Львівський портал

|

Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, вул Вернадського планують відкрити для проїзду до 29 жовтня. Роботи на об’єкті ведуться активно, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Відкриття вул Вернадського плануємо до 29 жовтня, аби цей заїзд на стадіон був зроблений. У суботу там прокладали каналізацію, серйозний об’єм роботи вже зроблено. Складно, але у терміни ми укладемось. На жаль, ми досі не отримали від держави 270 млн грн. Робота на вул Вернадського ведеться в борг, держава нам кошти не виділила. Сьогодні важко працювати в таких умовах, але ми розуміємо ситуацію, просимо підрядників виконувати роботу», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Як поінформували у підрядній організації «Онур», будівництво вул. Вернадського триває від пр. Червоної Калини до вул. Стрийської. Дорога з’єднуватиме аеропорт зі стадіоном через вул Стрийську. Зараз влаштовують піщану і щебеневу основу під асфальтування вулиці,  а також прокладають дощову каналізацію. Щебенева і піщана основи влаштовані на 50%. Довжина – 1 км 300м. Загалом – від пр. Червоної Калини до вул. Стрийської (3 км 650м).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *