ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виготовлятимуть альтернативне паливо

Львівський портал

|

У Мостиському районі Львівщини урочисто ввели в експлуатацію лінії з виготовлення пелет (альтернативного палива-гранул з відходів деревини) ТзОВ «Богдан». Участь в урочистостях взяв голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
«Сьогодні ми приїхали на Мостиську землю, щоб подивитись на те, як освоюються нові підходи до альтернативного палива на практиці. Головний інвестор – держава, яка надаватиме робочі місці для жителів району, але головне те, що ми стараємося усіма силами змінити використання газу на альтернативну сировину», – сказав голова Львівської облдержадміністрації.
Михайло Цимбалюк додав, що «коли ми бачимо, що на лісосмугах безгосподарно спалюють дерево, то повинні розуміти, що це не господарський підхід».
«Ми повинні навчитись по-господарськи наводити лад і рахувати кожну народну копійку. На прикладі Мостиського району ми покажемо альтернативний шлях опалювання, який також виховуватиме в громадян вміння економії коштів. Якщо ж побачимо ефект від цього у Мостиському районі, то такий спосіб буде поширюватись у цілій області», – наголосив Михайло Цимбалюк.
Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк спільно із Богданом Турчином перерізали символічну стрічку, відбулось освячення та запуск лінії в експлуатацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *