ОСТАННІ НОВИНИ

1,5 тис волонтерів візьмуть участь у відкритті львівського євростадіону

Львівський портал

|

Більшість учасників театрального шоу, яке відбудеться під час церемонії відкриття стадіону у Львові – це волонтери приймаючого міста Львів. Усі вони зголосилися стати частиною команди, що організовує УЄФА Євро-2012 у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Взяти участь у відкритті стадіону у Львові може кожен – особливих вимог, окрім бажання та можливості допомагати, до учасників не було. Організатори відібрали понад 1,5 тис заявок. Учасники дійства додатково отримають два запрошення на церемонію відкриття для своїх рідних чи друзів.

«Ми вже декілька років працюємо з волонтерами, залучаючи їх до всіх заходів, що стосуються підготовки до турніру. Участь у грандіозному дійстві відкриття головної футбольної арени міста Львова – це досвід роботи, який обов’язково знадобиться під час проведення чемпіонату. Закликаємо активну молодь та усіх охочих долучатися до Волонтерської служби Львова на сайті приймаючого міста www.uefaeuro2012.lviv.ua і ви завжди будете у центрі подій підготовки та проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012», – зазначають в «Агенції з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *