ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався опалювальний сезон

Львівський портал

|

Відповідно до розпорядження №530 від 13.10.2011р. Львівського міського голови, від сьогодні, 14 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для мешканців Львова, інформує прес-служба Львівської міськради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», більше 50% житлових будинків уже отримують теплопостачання.

«Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу», – зазначили у ЛКП «Львівтеплоенерго».

Як наголошують тепловики, якщо виникатимуть проблеми у внутрібудинковій системі житлових будинків, необхідно зразу ж про це повідомляти власникам будинків в робочий час, в неробочий час потрібно звертатися до чергової аварійної бригади району. Також можна інформувати диспетчерську службу – 15-85. Це дозволить оперативно усунути недоліки і нормалізувати процес подачі опалення.

 «Цього року ми плавно входимо з опалювальний сезон. Звичайно, є маленькі аварії та неполадки, але вони усуваються ремонтними бригадами протягом години. Серйозних аварій не  відбувається. Сподіваюсь, що найближчим часом нам вдасться забезпечити всіх мешканців теплом», – зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник. Також, тепловики наголошують на вчасній оплаті мешканців за теплопостачання. Лише у ЛМКП «Львівтеплоенерго» під загрозою не отримати тепло 71 житловий будинок-боржник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *