До Львова приїдуть близько 300 хлопців-вівтарників зі всієї області

Львівський портал

|

У суботу, 15 жовтня, Молодіжна Комісія Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви за підтримки Львівської міської ради організовує зустріч у Львові для хлопців-вівтарників, які прислуговують на парафіях. Захід є унікальним, адже молоді юнаки матимуть змогу поділитися своїм досвідом, враженнями від заняття та роботи в церкві. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Дні тих, хто прислуговує, проводиться вже п’ять років поспіль. І учасники завжди радо сприймають цю подію. У програмі передбачено не лише цікаві зустрічі, спілкування, науки, а  й відпочинок з пізнавальними іграми та забавами. Часто хлопці, прислуговуючи в храмі під час Літургії, пізнають свій дар покликання до священства і підростаючи ідуть до семінарії», – розповідає о. Тарас Милян.

«Ми намагаємося згуртувати юнаків та хлопчиків, котрі прислуговують біля вівтаря, щоб розповісти їм про важливість служіння Богові та людям, закликати їх до відповідальності», – додає голова Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви о. Тарас Милян.

«Це справді важлива подія. Сподіваємося, молоді люди з користю проведуть час, перебуваючи у нашому місті. Також кожен учасник заходу отримає невеликий подарунок – пізнавальні книги видавництва «Свічадо» (книга «Так хочеться бути дорослим» та серія видань від Бруно Ферреро)», – зазначив начальник управління внутрішньої політики Володимир Шнайдер.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *