ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» запрошує 15-16 жовтня на святкування

Львівський портал

|

 Торгово-розважальний комплекс «Південний» 15 та 16 жовтня стане центром відпочинку та розваг у Львові, адже саме у ці дні комплекс святкуватиме 15-річчя. З нагоди ювілею «Південний» підготував подарунки та сюрпризи усім львів’янам, інформує прес-центр

Торгово-розважального комплексу «Південний».

У рамках святкування передбачено безліч цікавих та пізнавальних заходів – козацькі забави, лицарські поєдинки та середньовічні атракції, «Містечко ремесел», конкурс на кращу живу скульптуру, виступи брейк-дансерів, танцювальні майстер-класи, виступи народних артистів України Михайла Мацялка та Марії Шалайкевич, а також заслуженого артиста України Зеновія Гучка, дитячі ігри, забави та безліч приємних сюрпризів. А студія «Магарич» розважатиме присутніх своїми жартами та цікавими конкурсами.

Зокрема, у «Містечку ремесел» народні майстри показуватимуть майстер-класи власного ремесла: ковалі куватимуть, гончарі виготовлятимуть посуд, склодуви видуватимуть фігури зі скла і так далі. Загалом свої уміння показуватимуть майже три десятки майстрів. При чому на усе це можна буде не тільки подивитися, але й випробувати власні сили та уміння у кожному ремеслі, а при бажанні купити вироби народних майстрів.

Під час козацьких забав усіх відвідувачів «Південного» чекає смачний частунок козацьким кулішем, звареним за давнім рецептом, справжня посвята у козаки, а також традиційні козацькі змагання.

«Родзинкою» святкувань  стануть модні покази колекцій одягу осінь/зима від «Південного», що проходитимуть нон-стоп у торговому центрі «Львів» під егідою LvivFashionWeek. Колекції формуватимуть професійні дизайнери та стилісти, тож усі модні тренди та тенденції львівські модниці та модники зможуть не лише побачити на власні очі, але й придбати їх у бутіках «Південного». 

Феєричним завершенням святкування стане вогняне шоу від театру «Воскресіння» і, звичайно, святковий феєрверк.

Усе це відбуватиметься на «Південному» протягом 15 жовтня, натомість 16 жовтня «Південний» прийматиме «Богатирські ігри» на чолі з найсильнішими людьми світу богатирями Василем Вірастюком та Сергієм Конюшком. Стронгмени обіцяють Львову встановлення нового рекорду України та побиття нещодавно встановленого у Львові світового рекорду. Заплановано, що один із богатирів, що завітають на «Південний», потягне одинадцять зв’язаних між собою позашляховиків.

Усі покупці «Південного» 15 та 16 жовтня автоматично стають учасниками лотереї з цінними призами. А економічну вигоду клієнти «Південного» відчують, скориставшись у ці дні купонами на знижку 50, 100  та 200 гривень, які роздаватимуть протягом наступного тижня по території Львова.

А ще «Південний» з нагоди свого 15-річчя подарує Львову перший в Україні дзеркальний лабіринт та ультрасучасний спортивний комплекс «Грація». Ця спортивна арена стане подарунком «Південного» Львову напередодні Євро-2012. Адже спорткомплекс відповідатиме усім міжнародним стандартам та прийматиме у майбутньому спортивні змагання найвищого рівня.

Офіційні партнери святкування 15-річчя Торгово-розважального комплексу «Південний»: LvivFasionWeek, торгова марка «Львівське» та «Квас Тарас». Солодкий партнер святкування – кондитерська студія ПП «Степанків».

Медіапартнер – радіо «Львівська хвиля».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *