ОСТАННІ НОВИНИ

Каськів обіцяє збудувати на Львівщині сміттєпереробні заводи і перинатальний центр

Львівський портал

|

Голова  Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів та  голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк в рамках Міжнародного економічного форуму у Трускавці підписали Меморандум про співробітництво між Держагенством, Львівською ОДА та обласною радою.

Львівщина стала другою областю після Харківської, з якою Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України підписало Меморандум про співробітництво.

«Львівщина стала другою областю тому, що ми бачимо практичну площину для роботи. Державне агентство за дуже простим способом вибирає область для підписання такого Меморандуму і ніяких  вимог для такого підписання нема, лише одна: адекватна місцева влада, яка робить конкретні справи, а не лише просто підписує будь-які документи», – сказав Владислав Каськів.

Владислав Каськів також наголосив, що саме на Львівщині будуть реалізовуватись 5 із 11 основних стратегічних проектів, визначених Президентом України Віктором Януковичем, а один із них є ексклюзивним для Львівської області – проведення «Олімпійської надії – 2022».

Серед проектів також, за словами голови Державного агентства, будівництво заводів із переробки твердих побутових відходів, будівництво нового перинатального центру, а також проекти у  сфері освіти, енергозбереження, зокрема будівництво у гірських районах області малих гідроелектростанцій тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *