ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали проведуть аукціон дитячих малюнків

Львівський портал

|

Львівська міська організація Партії регіонів оголосили конкурс малюнку для вихованців Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Марії Покрови І-ІІІ ст. для глухих дітей. Після завершення конкурсу – малюнки виставлять на аукціон. Про це повідомляє прес-служба ЛМО ПР.

«Сьогоднішня акція є першим етапом проекту на конкурс дитячого малюнку. Дітки малюватимуть разом з волонтерами від Партії регіонів. А вже у грудні ми плануємо провести масштабний аукціон та інтернет-аукціон, де і продамо ці малюнки. Вилучені кошти будуть передані школі-інтернату», – підсумував член ради Регіонів Залізничного району Кирило Пелішенко.

До акції з малюнками просять зголошуватися всіх охочих.

Додамо, що сьогодні активісти Львівської міської організації Партії регіонів взяли участь у святкових заходах з нагоди Свята Покро́ви Пресвято́ї Богоро́диці, що відбулися у Львівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Марії Покрови І-ІІІ ст. для глухих дітей.

 Крім того, регіонали презентували вихованцям школи-інтернат подарункові набори та книги. А ще передали навчальному закладу привітання від голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *