ОСТАННІ НОВИНИ

Верховній Раді дали три тижні на саморозпуск

Львівський портал

|

Представники форуму громадських організацій вимагають від Верховної Ради саморозпуститися і призначити дату дострокових виборів.

Про це йдеться в їхніх звертаннях до народних депутатів і президента Віктора Януковича, прийнятих на форумі, що пройшов у п`ятницю, 14 жовтня в Києві, – повідомляє кореспондент “Острова” з місця події.

Депутатам дали крайній термін до 3 листопада, після чого якщо вимоги про саморозпуск не будуть виконані учасники форуму обіцяють почати акцію громадської непокори.

“Ви дискредитували себе щоденним звуженням і скасуванням соціальних, економічних, і громадських прав і свобод, погіршенням нашого життя, знищенням майбутнього наших дітей постійними спробами перетворити наш народ у рабів і жебраків. Ви повинні піти самі. Інакше ми вам допоможемо це зробити”, – йдеться в зверненні.
У документах відзначено, що це звернення підтримали “представники сотень громадських організацій і більше 30 тисяч ініціативних груп із усіх регіонів”.

У резолюції Форуму йдеться про те, що «успішну політичну й чиновницьку кар`єру здатні робити винятково аморальні люди. Причому чим вищий щабель кар`єрних сходів, тем більший ступінь аморальності потрібно від претендента. Квінтесенцією принципу «негативного відбору» і найбільш яскравим зосередженням аморальних особистостей на сьогодні є Верховна Рада України».

Форум, що протривав лише 30 хвилин, почався і завершився виступами його організаторів. Людям пояснили, що зараз не час для розмов і запропонували вже зараз відправитися в регіони “для роботи з людьми”.

У президії Форуму були один з активістів “податкового майдану” Олександр Данилюк, що представляє організацію “Спільна справа” і представники Всеукраїнської організації воїнів-інтернаціоналістів “Ніхто крім нас”.

Саме ці організації виступили головними організаторами форуму.

За матеріалами Української правди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *