ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові розпочнуть опалювальний сезон

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові розпочинається опалювальний сезон. Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, учора відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий, відтак сьогодні теплопостачальні підприємства розпочинають подачу опалення до житлових будинків.

Як розповідають тепловики, усі роботи на об’єктах проведено, обладнання готове до роботи. Лише для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу.

«З понеділка ми розпочали подачу тепла до бюджетних установ – школи, садочки, лікарні. Практично зараз всі отримують подачу теплоносія, за винятком кількох установ, де є пориви у внутрібудинковій системі або звернення ще не подавати тепла», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Як наголошують тепловики, якщо виникатимуть проблеми у внутрібудинковій системі житлових будинків, необхідно зразу ж про це повідомляти власникам будинків в робочий час, в неробочий час потрібно звертатися до чергової аварійної бригади району. Також можна інформувати  диспетчерську службу за номером 15-85 та свої райони теплових мереж. Це дозволить оперативно усунути недоліки і нормалізувати процес подачі опалення.

Також тепловики наголошують на вчасній оплаті мешканців за теплопостачання. Лише у ЛМКП «Львівтеплоенерго» під загрозою не отримати тепло 71 житловий будинок-боржник.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» у новому опалювальному сезоні 2011-2012р здійснюватиме подачу опалення до 1644 житлових будинків, гарячу воду до 1096 житлових будинків, обслуговуватиме 142 заклади освіти та 47 установ охорони здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *