ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна клінічна лікарня отримала візки для транспортування тяжкохворих пацієнтів

Львівський портал

|

Личаківська районна у місті Львові організація Партії регіонів подарувала кардіо-хірургічному відділенню Львівської обласної клінічної лікарні візки для транспортування тяжкохворих пацієнтів. Крім того, за сприянням регіоналів, Львівське казенне підприємство засобів пересування та протезування відремонтувало уже існуючі у лікарні візки для транспортування тяжкохворих пацієнтів. Про це повідомили у прес-службі ЛМО ПР.

«Справа у тому, що у лікарні було чотири візки. Але вони були повністю зруйновані. Ми їх відремонтували . Крім того, подарували  закладу ще два візки для транспортування тяжкохворих пацієнтів. Вони  закордонного виробництва, із системою ручного керування», – розповіла активіст Личаківської районної у місті Львові організації Партії регіонів Оксана Мельник.

За її словами,  візки для транспортування тяжкохворих пацієнтів  для кардіо-хірургічного відділення – необхідна річ. Адже  кількість людей, які потребують такої допомоги – тут постійно збільшується.

Як повідомила Оксана Мельник, Львівській обласній клінічній  лікарні міські регіонами допомагають не вперше. Раніше установа отримала в подарунок від регіоналів набір медичних інструменти для кардіо-хірургічних операцій.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *