ОСТАННІ НОВИНИ

«Фронт змін» розпочав акцію «Україна проти Януковича!»

Львівський портал

|

Партія «Фронт Змін» ініціює всеукраїнську акцію «Україна проти Януковича!» Про початок акції оголосив на прес-конференції 12 жовтня в Києві лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк, інформує прес-служба політичної партії «Фронт змін».

А.Яценюк зазначив, що вирок колишньому екс-прем’єру України Юлії Тимошенко став апогеєм дій сьогоднішньої влади, яка почала з неконституційної зміни Конституції України, неконституційного формування коаліції у Верховній Раді. Ця влада віддала частину території України іншій державі, закрила школи, ліквідувала лікарні, продовжила пенсійний вік, знищила підприємництво. «Апогеєм цих подій стало знищення демократії, політичне переслідування і ув’язнення політичних опонентів. Немає жодного сумніву в тому, що влада на цьому не зупиниться», – зазначив Арсеній Яценюк.

«Українським питанням», за його словами, наразі займаються всі: президент США, федеральний канцлер Німеччини, весь склад ЄС, майбутній і чинний президенти Росії. «Українським питанням повинні займатися в першу чергу українці. Тільки в наших силах зупинити наступ сьогоднішньої влади й змінити свою державу», – заявив він.

«Акція «Україна проти Януковича!» – це перший крок, який мають зробити українці: висловити свою позицію по відношенню до чинного президента. Я прошу українців подолати страх. Я звертаюсь до українців із закликом: не бійтеся, скажіть «НІ» цьому президенту. Скажіть президенту правду про те, що було зроблено ним і його владою за останніх два роки. Скажіть президенту, що ви не віддасте свою землю, не дасте владі закривати лікарні, школи, що вони не заберуть вашу роботу, не зменшать вашу пенсію, не відберуть ваше майбутнє», – підкреслив лідер «Фронту Змін».

Арсеній Яценюк повідомив, що акція триватиме в усіх регіонах України. На головних вулицях площах міст всі громадяни зможуть прийти до наметів акції і поставити свій підпис під зверненням до президента, яке закінчується словами «Я голосую проти Вас!».

Лідер «Фронту Змін» закликав усі опозиційні сили приєднатися до акції: «Це наше спільне завдання – підняти дух і віру людей. Наше завдання –  сказати людям, що далеко не все втрачено і в наших руках змінити долю нашої країни, змінити цю владу. Ми повинні сказати владі «Я вас не боюсь. Я – громадянин України. І в цій країні буде так, як вирішили громадяни України, а не так, як вирішила купка людей!».

Він вважає, що це буде перше народне волевиявлення і доказ того, що люди боротимуться за себе, що це не просто політична боротьба двох-трьох політиків, це боротьба мільйонів українців за своє майбутнє, за Україну, в якій вони хочуть жити.

Арсеній Яценюк першим поставив свій підпис на листівці «Україна проти Януковича». «Це перша листівка, яких буде мільйони в країні», – сказав він.

«У листівці виписане завдання опозиції. Ми повернемо людям роботу. Ми відновимо ліквідовані школи й лікарні. Ми змінимо пенсійний закон. Люди не будуть боятися своєї влади. Влада буде боятися людей. І з такими завданнями опозиція виходить до людей. Тільки там наша підтримка і енергія», – заявив він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *