ОСТАННІ НОВИНИ

Львів матиме свій «Весільний дім»

Львівський портал

|

Відтепер нареченим та їх близьким не потрібно блукати по всьому Львову, аби належно  підготуватися до весілля, адже з 14 жовтня запрацює «Весільний дім» на території Торгово-розважального комплексу «Південний» (вул. Щиренька, 36). Про це повідомляє прес-служба ТРК «Південний».

«Весільний дім» – це двоповерхова торгова галерея, в якій можна не лише придбати весільний одяг та аксесуари, але й «під ключ» організувати весілля.

У «Весільному домі» розмістилися найрізноманітніші салони ексклюзивних весільних і вечірніх суконь та аксесуарів для наречених, дружок, випускниць, чоловічих весільних костюмів та смокінгів. Більше того, в одному торговому центрі знаходяться салони вишуканої білизни, хутра, вечірнього взуття, косметики, парфумів, українських вишиванок, образів, ювелірних виробів.

Для елітних клієнток – елітні сукні у салоні «Соломія» від київської дизайнерки Катерини Шаховської, яка шиє одяг для неперевершеної Ані Лорак, сексуальної Світлани Лободи, екстравагантної Ірини Білик та прекрасної Олександри Ніколаєнко.

Але це далеко не все. У «Весільному домі» можна замовити фото та відеопослуги операторів, букети з живих та штучних квітів, запрошення на весілля ручної роботи, піротехніку, скористатися пропозиціями весільної агенції та салону краси. А ще найширший спектр весільних послуг: від декору банкетних залів, випічки смачних солодощів для святкового столу до замовлення елітних білих лімузинів для весільного кортежу.

А під час святкування 15-річчя Торгово-розважального комплексу «Південний» 15 жовтня «Весільний дім» прийматиме одну із наймодніших подій Львова – покази колекцій осінь/зима під патронатом LvivFasionWeek.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *