ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться акція Білої тростини

Львівський портал

|

Завтра, 13 жовтня, об 11.30 у провулку Крива Липа (зі сторони вул. Дорошенка) у Львові розпочнеться акція з нагоди відзначення Міжнародного дня Білої тростини «Озирнись навколо». Про це повідомляють організатори заходу.

Акцію організовують кафедра корекційної педагогіки Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Львівський обласний осередок Української спілки інвалідів (ЛОО УСІ), навчально-реабілітаційний центр «Левеня» для дітей з вадами зору, Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих (ЛОФСЗРС), Львівський державний інститут фізичної культури.

Мета акції – привернути увагу громади до проблем осіб з вадами зору, зокрема – до можливості вільного пересування вулицями міста. Учасники акції отримають чотири варіанти завдань, кожен з яких має на меті в умовах цілковитої темряви (сліпоти) дістатися визначеного об’єкта.  

Як розповіла виконавчий директор ЛОО УСІ Оксана Потимко, організатори запрошують журналістів приєднатися до цієї важливої соціальної акції, ставши безпосередніми носіями експерименту, та висвітлити досягнуті результати і висновки у засобах масової інформації. 

Детальнішу  інформацію можна отримати за телефонами: Оксана Потимко, виконавчий директор ЛОО УСІ, тел. 097 244 06 84; Андрій Сороківський, заступник директора НРЦ «Левеня», тел. 067 608 26 41;  Михайло Петрів, заступник голови ЛОФСЗРС, тел. 097 373 38 39.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *