ОСТАННІ НОВИНИ

Януковича засудять міжнародна спільнота та український народ - Роман Ілик

Львівський портал

|

Якщо перші дві судимості Янукович отримав у судах, то третю – від усієї міжнародної спільноти та власного народу. А вирок буде на парламентських та президентських виборах, а може і раніше. Про це сьогодні, 12 жовтня, під час брифінгу повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

«11 жовтня 2011 року увесь світ засудив систему Януковича. Систему, яка засвідчила свою тотальну корумпованість, бандитську суть, відсутність будь-яких людських цінностей. Лідери найбільших країн відкрито заявили про відсутність в Україні справедливого правосуддя, а отже – і демократії», – сказав Роман Ілик.

Вражає і те, що десятки різких заяв від авторитетних міжнародних організацій влада просто не чує. «Не чує вона так само і своїх громадян. Сотні тисяч звернень по всій Україні, в тому числі десятки тисяч від мешканців Львівщини, звернення представницьких органів влади про неприпустимість ув`язнення Юлії Тимошенко, відверто проігноровані усіма державними інституціями. Таке відчуття, що ця так звана влада уже сама ізолювалася від навколишнього світу, а ще на додачу – від здорового глузду та навіть інстинктів самозбереження. Своїм страхом перед власним народом, перед лідером опозиції, вони загнали себе у глухий кут, із якого вийти уже не вдасться», – каже лідер Львівської «Батьківщини».

Та справжній вердикт винесе український народ під час наступних виборів. «Переконаний, що ні парламентські, ні президентські вибори без участі Юлії Тимошенко просто не відбудуться. Бо це будуть вибори без вибору, і їх результати не визнає ні український народ, ні світова спільнота», – зазначив Роман Ілик.

«А те, наскільки мужньою та сильною була Юлія Тимошенко під час оголошення вироку, вселяє не тільки віру, а й переконання у те, що вона непереможна. Так гідно пройти випробування в`язницею не під силу багатьом чоловікам, особливо тим, що втрачають свідомість тільки від вигляду курячого яйця», – сказав Роман Ілик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *