ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року Львів залучив понад 23 млн доларів іноземних інвестицій

Львівський портал

|

23 мільйони доларів США іноземних інвестицій залучено в економіку Львова з початку цього року, інформує прес-служба Львівської міськради.

За  інформацією управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, у цілому з урахуванням переоцінки, утрат і курсової різниці за січень-червень 2011 року у Львові відбувся приріст сукупного обсягу іноземного капіталу на 31,1 млн. дол. США,  або на 3,9%.

Загальна сума інвестицій у місто за весь період інвестування сягає 837, 3 мільйонів доларів  США.

Станом  на 1 липня кількість прямих іноземних інвестицій у розрахунку на одну особу у м. Львові склала 1111,9 дол. США., що у 2,1 рази більше від середньообласного значення цього показника. Було залучено іноземних інвестицій у 561 підприємство міста. Обсяг прямих іноземних інвестицій у Львові з розрахунку на одне підприємство станом на 1 липня становить 1,5 млн. дол. США.

На 1 липня найбільше інвестували в фінансову діяльність – 457,1 млн. дол. (понад половину від загального обсягу), промисловість – 98,9 млн.дол., операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та надання послуг підприємцям – 149 млн. дол. (17,8%), транспорт та зв’язок – 65,1 млн. дол. (5,8%), торгівлю – 40,8 млн. дол. (4,9%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *