ОСТАННІ НОВИНИ

Літні майданчики принесли Львову 700 тисяч гривень

Львівський портал

|

 Літні майданчики принесли місту близько 700 тис. гривень за 9 місяців 2011 року. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, з початку року  до міста надійшло 692, 5 тис. гривень від орендної плати за користування конструктивними елементами благоустрою.

За  2010 рік до міста надійшло 784 тис. гривень від літніх майданчиків.

Нагадаймо, 9 вересня 2011 року Львівська міська рада прийняла зміни до Порядку отримання  дозволів на встановлення відкритих  літніх майданчиків біля об’єктів ресторанного господарства. Згідно з внесеними змінами, підставою для скасування  дозволу на розміщення літнього майданчику  є заборгованість за договором оренди на користування конструктивними елементами більш, ніж за 3 місяці.

Літній  майданчик – це стаціонарний пункт  з кількістю місць для обслуговування 20 осіб і більше, або тимчасовий пункт з кількістю місць для обслуговування 4 осіб і більше, який розташовується біля магазину, кіоску, закладу громадського харчування. Літні майданчики є сезонними об`єктами і функціонують вони з 1 квітня до 1 листопада. Однак, можливі випадки, коли дозвіл на діяльність літнього майданчика може видаватися суб’єкту господарювання не лише на період з 1 квітня до 1 листопада, але й на цілий рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *