ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначать 69-ту річницю створення УПА

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав розпорядження про відзначення на Львівщині 69-ої річниці створення Української повстанської армії, інформує прес-служба Львівської облради.

Зокрема, 12 жовтня о 10.00 відбудеться панахида та покладання квітів до могили видатного політичного діяча українського національного руху Лева Ребета на Личаківському цвинтарі (до 54-их роковин від дня загибелі).

14 жовтня о 9.30 відбудеться покладання квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА та до пам’ятника Степанові Бандері у Львові, о 14.00 відбудуться Урочисті збори в сесійній залі Львівської обласної ради за участі ветеранських організацій.

15 жовтня о 15.00 – святковий концерт з нагоди 69-ої річниці утворення Української Повстанської Армії на площі біля пам’ятника І. Франкові.

16 жовтня о 12.00-13.00 – Марш слави Української Повстанської Армії у Львові (пл.Митна – пл.Галицька – пр.Свободи – пл.Ринок) та військово-історичне театралізоване дійство “Бій відділів УПА проти підрозділів військ НКВД”;

16 жовтня о 13.00 – перепоховання останків вояків Української Повстанської Армії в с. Гавареччина Золочівського району.

19 жовтня – передання віднайденого архіву УПА Національному музею-меморіалу пам`яті жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”.Також запрошено депутатів Львівської обласної ради до участі в урочистих заходах з нагоди 69-ої річниці створення Української Повстанської Армії, які відбудуться 14 жовтня у Києві.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *