ОСТАННІ НОВИНИ

Литвина ознайомили з підготовкою аеропорту до Євро

Львівський портал

|

У рамках робочої поїздки до Львова Голова Верховної Ради України Володимир Литвин спільно з головою Львівської облдержадміністрації Михайлом Цимбалюком, головою Львівської обласної ради Олегом Панькевичем та Львівським міським головою Андрієм Садовим оглянули реконструкцію аеродрому та будівництво нового пасажирського аеровокзалу. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час огляду аеродрому начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко доповів про готовність держприкордонслужби України до Євро-2012. Зокрема, він зазначив, що голова ДПСУ Микола Литвин підписав розпорядження про підготовку до Євро, за яким прикордонна служба працюватиме за європейськими стандартами пропускних послуг. 

Також згідно з розпорядженням А.Горбенка, прикордонники працюватимуть за чотирма напрямками: контроль, швидкість, безпека та культура. 

Про хід будівництва пасажирського аеровокзалу та реконструкцію аеродрому доповів директор з розвитку аеропорту ДП «Дирекція будівництва об’єктів Євро 2012 у Львові» Микола Магасевич. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *