ОСТАННІ НОВИНИ

Влада вирішила йти до кінця у розправі над Тимошенко - Ілик

Львівський портал

|

Попри різку критику «судилища» над Юлією Тимошенко з боку міжнародної спільноти, безпідставність висунутих звинувачень, підтримку великої кількості українців, влада вирішила йти до кінця у розправі над лідером опозиції. Так вважає лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації “Батьківщини”.

За його словами, сьогодні у Київ приїхали активісти та прихильники Юлії Тимошенко з усіх регіонів України. «Так само під Печерський суд стягнуто неймовірно велику кількість правоохоронців, завдання яких – перешкодити абсолютно мирній акції з підтримки лідера опозиції», – каже Роман Ілик.

За його словами, сьогодні насправді буде оголошено вирок Януковичу. «Де б не знаходилась Юлія Тимошенко, вона завжди буде лідером найбільшої опозиційної партії, – зазначив він. – Ув’язнивши її, влада ставить собі за мету залякати український народ, знищити головного конкурента на майбутніх парламентських та президентських виборах. Але ми переконані, що без Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, ці вибори просто не відбудуться. І це буде не лише позиція опозиційних партій, а й, сподіваємось, європейської та міжнародної спільноти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *