ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція відтіснила прихильників Тимошенко з Хрещатика

Львівський портал

|

Станом на 11:15 працівники МВС закінчили зачистку Хрещатика від прихильник і вЮліїї Тимошенко, на центральній магістралі поновлено рух транспорту.

Перед цим протягом півгодини прихильники Тимошенко блокували проїжджу частину Хрещатика.

“Беркут” відтіснив мітингувальників на бордюри та заблокував їх там. Час від час у автозаки грузять особливо бурхливих прихильників Тимошенко.

Під час зачистки “Хрещатика” керівник “Загальновійськового союзу” Олег Калашников висловлював підтримку діям міліції, його слова лунали на весь Хрещатик.

“Проженіть цю нечисть, яка порушує закони. Приберіть цей бруд із вулиці Хрещатик. Ви – справжні сини українського народу. Дяку вам, бійці “Беркуту”! Громадяни України гордяться вами”, – виголошував організатор акції проти Тимошенко.

Час від часу прихильники екс-прем’єра намагаються прорвати міліцейські кордони, тому міліція перекидає декілька сотень бійців “Беркуту” з одного кінця Хрещатика в інший.

Водночас, Олександр Турчинов під час зачистки Хрещатика заявив з трибуни біля Печерського райсуду, що партія “Батьківщини” подавала заявку на проведення акції.

“Заявка на проведення мирної ходи по Хрещатику була подана до Київської міської адміністрації. Ніхто не може заборонити наші конституційні права”, – сказав він.

“Кірєєв третій раз втрачає свідомість. Він боїться виголошувати вирок Тимошенко”, – заявив Турчинов.

 

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *