ОСТАННІ НОВИНИ

Учені визначили найкращий час для зачаття дитини

Львівський портал

|

Пора року робить істотний вплив на зачаття. Саме “літні” малюки з`являються на світ із здоровим імунітетом, а вагітність у їхніх мам проходить з мінімальними ускладненнями.

Канадські вчені заявили, що для успішного зачаття сексом треба займатися вранці. Саме в ранковій спермі міститься найбільша кількість необхідних для зачаття активних сперматозоїдів.

Як повідомляється, дослідники також в пух і прах розбили найпоширеніший на сьогодні міф про те, що для набуття батьківського щастя необхідно обмежувати себе в сексі. Виявляється, нерегулярний секс шкідливий для жіночого організму: він таким чином “застоюється”. Чоловікам же це протипоказано в принципі. Тому, чим більше ви займаєтеся любов`ю, тим раніше ваш малюк з`явиться на світ.
Пора року, за словами канадців, також робить істотний вплив на зачаття. Найбільше дітей зачинають влітку. Дослідження вчених доводять, що саме “літні” малюки з`являються на світ із здоровим імунітетом, а вагітність у їхніх мам проходить з мінімальними ускладненнями.
До речі, заняття сексом під час вагітності асоціацією лікарів дозволяються, але, зрозуміло, в розумних межах. Гормони щастя, що вкидаються в кров майбутніх мам, передаються і плоду. Але на останніх місяцях вагітності від занять коханням краще все-таки відмовитися.

 

ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *