ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом за сприяння депутата ЛМР відбулися змагання з пейнтболу

Львівський портал

|

9 жовтня за підтримки депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Тараса Гупала у Львові відбулися змагання з тактичного пейнтболу «Кубок Веж».

Турнір відбувався у промисловій зоні міста Львова між селищем Білогорща та мікрорайону Рясне-1. За перемогу у турнірі боролися 8 команд, зокрема і команда молодіжної організації «Студентська Свобода». Перемогу здобула команда «Mercenaries».

 «Змагання з тактичного пейнтболу «Кубок Веж» проводиться вже другий рік поспіль на території недобудованого сталеварного заводу. Ця місцевість вибрана невипадково – від заводу залишилися частини архітектури та сталеварні труби, що робить місце ідеальним для проведення для змагань такого виду. Проте підприємства, що знаходяться в Рясне-1 обрали це місце для незаконного сміттєзвалища і регулярно звозять сюди виробничі відходи: скло, пінопласт, різне будівельне сміття тощо. Цей турнір є початком компанії за збереження цієї зони, вже на наступній сесії міської ради звертатимуся до правоохоронних органів, щоб з`ясувати і, відповідно, покарати тих, хто перетворює цю місцевість на смітник», – зазначив свободівець Тарас Гупало.

 Після змагань свободівці та учасники змагу упорядкували прилеглу територію, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *