ОСТАННІ НОВИНИ

Медичні волонтери Львова розпочали підготовку до Євро- 2012

Львівський портал

|

Студентське самоврядування спільно із профспілковою організацією студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького з 30 вересня до 2 жовтня провели Школу-тренінг «Надання невідкладної медичної допомоги».

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, у навчаннях взяли участь 75 студентів ЛНМУ ім. Данила Галицького, які мають бажання стати волонтерами Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012. Навчання відбувались на спортивній базі у Карпатах біля підніжжя гори Говерла.

«Тренування складались з двох етапів. На першому етапі практикуючі лікарі – викладачі Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького викладали теоретичний матеріал. А на другому етапі закріплювали набуті знання за допомогою практичних навичок на сучасних манекенах, які повністю відтворюють організм, тіло людини. Здобуті вміння в майбутньому дозволять медичному волонтеру швидко і правильно надати необхідну невідкладну допомогу при виникненні непередбачуваних ситуацій, зокрема під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012», – розповів координатор проекту,  заступник голови Студентського самоврядування ЛНМУ ім. Данила Галицького Богдан Фуртак.

Богдан Фуртак додав, що учасники тренінгу отримали сертифікати та гарний настрій, а також неоціненний досвід, як швидко і правильно діяти в критичних ситуаціях, коли життю людини загрожує небезпека.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *