ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працедавці потребують інженерів та агрономів

Львівський портал

|

Найбільш запотребуваними на ринку праці Львова та області є технічний персонал та агрономи. Про це пишуть “Коментарі”.

За словами в.о. директора Західного регіону кадрового холдингу АНКОР у Львові Ірини Стратілатова, завдяки концентрації в місті великої кількості індустріальних підприємств попитом сьогодні користується технічний персонал. Особливо цієї осені затребувані інженери (зарплатні пропозиції від 3 тис. грн. До 8 тис. грн.), IT-спеціалісти – 8 – 12 тис. грн.

Також високий попит на менеджерів з продажу в сфері товарів народного споживання і технічній сфері 6-10 тис. грн. Знову знадобилися і банківські фахівці: в залежності від посади їм готові запропонувати 5-8 тис. грн.
Ще одна тенденція цього бізнес-сезону – яскраво виражена потреба в агрономів з боку агрохолдингів і сільськогосподарських компаній. За роботу «в полі» їм обіцяють платити, так само, як «айтішникам» – від 8 тис. грн. до 12 тис. грн.
«В середньому в західному регіоні пошук роботи у претендента займає два-три місяці. Однак, незважаючи на пожвавлення ринку праці, складності в пошуку роботи зараз виникають у випускників вузів, і людей передпенсійного віку (старших за 50-ти років) », – ділиться своїми спостереженнями Ірина Стратілатова.

Зарплатня на заході країни зростає повільніше — всього на 10% за рік. Проте за цей час число вакансій зросло на третину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *