ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові готуються до туристичного форуму

Львівський портал

|

У Львові впродовж 12-14 жовтня пройде Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2011. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

У цьогорічному форумі візьмуть участь понад 100 підприємств, фірм та організацій з Києва та Київської області, Івано-Франківської, Тернопільської, Харківської, Запорізької, Волинської, Закарпатської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей, АР Крим, а також іноземні делегації з Польщі, Росії та Туреччини.
Відповідно до затвердженої програми в рамках Форуму проходитимуть:
1 – ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок „ТурЕКСПО-2011”,

2 – V Спеціалізована виставка „Готельний та ресторанний бізнес”,
3 – ІV Спеціалізована виставка „Континент розваг”,
4 – Ряд презентацій та конференцій-семінарів для спеціалістів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

Цьогоріч основним завданням Форуму є презентація туристичних продуктів Львівщини в рамках підготовки до ЄВРО-2012. Відбудуться презентації за декількома тематичними напрямками: туризм, готельний та ресторанний бізнес та індустрію розваг.
Особлива увага буде зосереджено на багатосторонньому представленні єдиним стендом туристично-привабливих фестивалів, що стали родзинкою та брендом туристичної Львівщини, організації ділових переговорів між представниками туристичного бізнесу і закладами культури для формування ексклюзивного туристичного продукту Львівщини. Надзвичайно цікавою подією Форуму стане автентичний бойківський танець на бочках.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *