ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк задовольнив майже три десятки мешканців Львівщини

Львівський портал

|

Сьогодні, 7 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк провів черговий особистий прийом громадян, під час якого звернулися 28 мешканців Львівщини, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Більшість звернень стосувалися працевлаштування, лікування, перерахунку пенсії, неналежної діяльності місцевої влади, забезпечення житлом.
До Михайла Цимбалюка звернулися, зокрема, члени обласної організації УТОС і обласного фонду соціального захисту та реабілітації сліпих з низкою питань, що потребують негайного вирішення.
Михайло Цимбалюк наголосив, що найближчим часом на підприємство товариства незрячих буде організована робоча поїздка з метою з’ясування рівня організації та культури виробництва.
Голова Львівської облдержадміністрації підкреслив, що обласна влада докладе максимум зусиль для вирішення проблем ОО УТОС. „Наші пріоритети – допомога людям з особливими потребами, бо їм тяжче, ніж усім, але вони не плачуть, не скаржаться, а працюють – вміють і хочуть працювати,” – наголосив Михайло Цимбалюк.
Мешканці с. Острів Сокальського району звернулися з проханням про допомогу для ліквідації наслідків підтоплення житлових будинків. Присутній на прийомі голова Сокальської РДА Микола Мисак запевнив селян, що проблема має бути вирішена упродовж жовтня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *